yaya ambition summer camp

tjejer, se hit!

Nu är det äntligen dags för ett nytt Summer Camp. Efter förra årets succé gör vi det igen! Vi samlar tjejer mellan 15-18 år som under tre dagar får ta del av massvis med härlig inspiration och bra verktyg inom personlig utveckling. Du får träffa andra härliga tjejer, får lära dig mer om hur du kan nå både drömmar och minska stress och ångest och njuta av god mat alla dagarna!

Vem kan haka på?

Tjejer mellan 15-18 år kan haka på, bosatta i Kristinehamn. Du kan komma med en kompis eller som många gör, helt själv! Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad ingår?

Allt ingår! Både mat, dryck och material är helt kostnadsfritt! Dessutom ingår det det vi redan nämnt; värdefulla verktyg som du kan ta med dig för att leva mer hållbart och träffa ett gäng härliga personer!

När, var, hur?

Datum: 26-28 juni

Tid: 09.30-15.00

Plats: Presteruds herrgård, Presterudsallén 2, 681 52 i Kristinehamn. Vi kommer hålla till vid en vacker herrgård precis vid vattnet!

Vill du haka på dessa tre spännande dagar?

Klicka på knappen bredvid och anmäl dig till Summer Camp 26-28/6.

anmäl dig här
citat från sommarens utbildning med yaya ambition

Vad tycker tidigare deltagare?


Deltagare  från Summer Camp
Jag har fått så många bra verktyg som jag kan använda i mitt liv. Hur jag kan må bättre, våga mer och dessutom är jag väldigt glad över alla fina vänner jag har träffat!
Deltagare från höstens utbildning
Jag tycker allt har varit så bra! Det här borde man lära sig ännu tidigare. Det bästa var både alla övningar vi fått lära oss och alla jag lärt känna!

Har du någon fundering?

Har du någon fundering kring utbildningen eller något annat du klurar på? Tveka inte, hör av dig till oss direkt!