yaya ambition journey

tjejer, se hit! 

Nu gör vi det igen! Efter sommarens succé samlar vi återigen tjejer 15-18 år under 6 träffar. Våra kvällar är fulla av pepp, inspiration och gemenskap. Här får du ta del av värdefulla verktyg som hjälper dig i livet på olika sätt. Vi lär ut metoder i att skapa bättre självkänsla och självförtroende, modeller för att stärka dig själv och nå en ev. dröm du har. Dessutom får du lära känna andra härliga tjejer och vi bjuder såklart på både mat och dryck. Haka på, du kommer inte ångra dig!

Vem kan haka på?

Tjejer 15-18 år, bosatta i Kristinehamn. Du kan komma själv (det gör många) eller ta med en kompis. Du behöver inga förkunskaper eller mål. Anmäl dig och dyk upp så lovar vi härliga, trygga och inspirerande kvällar för dig!

Vad ingår? 

Allt ingår! Både mat, dryck och material är helt kostnadsfritt! Dessutom ingår det det vi redan nämnt; värdefulla verktyg som du kan ta med dig för att leva mer hållbart och dessutom ett gäng härliga tjejer!

När, var, hur?

Vi håller till i fräscha lokaler i centrala Kristinehamn. 

Vi ses under 6 onsdagar mellan kl. 17.00-20.00.

Vi träffas följande onsdagar:

16/11, 23/11, 30/11, 7/12, 14/12, 18/1

Anmäl dig nu för att säkra din plats.

Anmäl dig och säkra din plats här
citat från sommarens utbildning med yaya ambition

Vad tycker tidigare deltagare?


Deltagare, 17 år 
Jag har fått så många bra verktyg som jag kan använda i mitt liv. Hur jag kan må bättre, våga mer och dessutom är jag väldigt glad över alla fina tjejer jag har träffat!
Deltagare, 15 år
Jag tycker allt har varit så bra! Det här borde man lära sig ännu tidigare. Det bästa var både alla övningar vi fått lära oss och tjejerna!

Har du någon fundering?

Har du någon fundering kring utbildningen eller något annat du klurar på?  Tveka inte, hör av dig till oss direkt!