yaya ambition journey

tjejer, se hit!

Vi har både skapat Summer Camp mitt på sommaren och längre utbildningar under höst och vinter. Alla våra utbildningar är kostnadsfria och snart är det dags igen. Läs vad tidigare deltagare har tyckt och få mer information!

Vem kan haka på?

Vi har utbildningar kopplade till olika kommuner. Så länge du är bosatt i din kommun kan du haka på. Du kan komma själv (det gör många) eller ta med en kompis. Du behöver inga förkunskaper eller mål. Anmäl dig och dyk upp så lovar vi härliga, trygga och inspirerande kvällar för dig!

Vad ingår?

Allt ingår! Både mat, dryck och material är helt kostnadsfritt! Dessutom ingår det det vi redan nämnt; värdefulla verktyg som du kan ta med dig för att leva mer hållbart och dessutom ett gäng härliga tjejer!

När, var, hur?

Inom kort släpper vi nya datum. Följ våra kanaler för mer information eller maila oss vid specifika frågor.

citat från sommarens utbildning med yaya ambition

Vad tycker tidigare deltagare?


Deltagare  från Summer Camp
Jag har fått så många bra verktyg som jag kan använda i mitt liv. Hur jag kan må bättre, våga mer och dessutom är jag väldigt glad över alla fina tjejer jag har träffat!
Deltagare från höstens utbildning
Jag tycker allt har varit så bra! Det här borde man lära sig ännu tidigare. Det bästa var både alla övningar vi fått lära oss och tjejerna!

Har du någon fundering?

Har du någon fundering kring utbildningen eller något annat du klurar på? Tveka inte, hör av dig till oss direkt!