yaya ambitions tidigare utbildningar

Tidigare utbildningar

Vi brinner för att samla unga människor. Tillsammans får de ta del av beprövade metoder och modeller för att kunna stärka sig själva, sina drömmar och leva mer hållbart. Vi ser alltid till att verka i en inspirerande miljö, skapa gemenskap och erbjuda möten med vuxna förbilder.
Alla våra utbildningar är alltid kostnadsfria för våra deltagare och samtliga som deltar blir diplomerad av oss. 
yaya ambitions utbildningar för unga

boostdagar i vackra skärgårdscafét

Under tre dagar samlades deltagare mellan 15-18 år för att hitta nya bekantskaper, rusta sig själva med ny kunskap inom personlig utveckling och inspireras. Längst ut i vår värmländska skärgård hade vi ett café för oss själva och en fantastisk natur. All mat, dryck och material var kostnadsfritt för våra deltagare.
YAYA AMBITIONS UTBILDNINGAR FÖR UNGA

egen herrgård vid vattnet

Vår senaste utbildning ägde rum vid en egen herrgård vid vattnet. Under samtliga dagar fick våra unga deltagare kunskap om verktyg som de kan ta till för att leda sig själva på olika vis. Första dagen fokuserades på relationen till sig själv, sin självkänsla och vad som är prio för att må bra. Andra dagen fokuserades på relationer till andra - hur hanterar vi konflikter, hur kommunicerar vi utifrån olika profiler etc. Sista dagen lades fokus på framtid, drömmar och en hel del inspiration. Skratt, gemenskap och värdefulla insikter genomsyrade dagarna och givetvis en hel del god mat och fika som sig bör på utbildning.
yaya ambitions utbildningar för unga

hösten lystes upp med 6 veckors program

Under höst och vinter 2022 -2023 samlade vi unga tjejer mellan 15-18 år. Fokuset var att lära ut verktyg för att kunna hantera stress, skapa bättre relationer med andra och lära sig modeller för att nå sina egna drömmar och mål.  För att skapa en gemenskap bland våra deltagare varvade vi utbildningen med olika teamaktiviteter som t ex bowling och pyssel. Deltagarna fick även lyssna till spännande föreläsare som berättade om deras egna resor och vilka tips de hade givit till sitt 15-åriga jag.
Citat från tidigare deltagare
Deltagare 16 år
Jag skulle rekommendera alla att gå den här utbildningen. Jag har träffat nya vänner, haft så himla kul under de här dagarna och fått med mig verktyg för livet!

nyfiken och vill veta mer?

Oavsett om du är förälder till ett barn som kan gå utbildningen, själv vill gå den eller är ett företag eller kommun som vill samverka uppmanar vi just dig att höra av dig till oss. Vi berättar gärna mer över mail, telefon eller en fika. Hoppas vi ses!