17-19 juni 2024

tjejer i uppsala, haka på!

Nu är det äntligen dags igen efter förra årets succé! I samarbete med Uppsala Stadsmission samlar vi tjejer mellan 15-19 år som under tre dagar får ta del av massvis med pepp, inspiration och gemenskap. Du får lära dig mer om hur du kan nå både drömmar, stärka dig själv och minska på stress. Du kommer att få ta del av olika beprövade metoder inom självledarskap som du kommer att ha användning för i ditt liv, träffa nya vänner och ha riktigt kul! Hoppas att vi får träffa just dig!

vem kan vara med?

Tjejer mellan 15-19 år som är bosatta i Uppsala. Du kan ta med dig en kompis eller komma helt själv som många gör. Vi ser fram emot att träffa just dig!

vad ingår?

Allt ingår under utbildningen. Vi bjuder på frukost, lunch, fika och dryck. Allt material och ev. aktiviteter ingår helt kostnadsfritt.

när, var och hur?

17-19 juni kl. 09.30-15.00 ses vi på Unga station (en del av Uppsala Stadsmission) Bruno Liljeforsgatan 62 i Uppsala.

Citat från tidigare deltagare av yaya ambition

Vad tycker tidigare deltagare?

Hör vad tidigare deltagare som gått våra utbildningar tycker.
Deltagare 17 år
"Jättebra ledare och en väldigt härlig grupp där man känner sig välkommen och trygg och har kul direkt! Jag är väldigt glad över att ha fått lära mig olika modeller som kan hjälpa mig och att jag träffat så fina vänner!"
Deltagare 16 år
"Jag skulle rekommendera alla att gå den här utbildningen. Jag har träffat nya vänner, haft så himla kul under de här dagarna och fått med mig verktyg för livet!"
Superscript

15 - 18 år och bor i Kristinehamn?

Nu är det äntligen dags igen! Vi samlar unga mellan 15-18 år (kille, tjej och ickebinära) som under tre dagar får ta del av massor av pepp, inspiration och gemenskap. Du får ta del av verktyg inom självledarskap för att stärka dig själv, dina drömmar och öka ditt välmående. Vi kommer att göra roliga aktiviteter, få lyssna till spännande föreläsare (bl a grundaren av appen Stepler) och njuta av god mat alla dagar. Dessutom får du lära känna andra som deltar och träffa nya kompisar!

Vem kan vara med?

Personer mellan 15-18 år som är skrivna i Kristinehamns kommun. Du kan komma med en kompis eller som många gör, komma helt själv. Vi ser fram emot att träffa just dig!

vad ingår?

Allt ingår. vi bjuder på frukost, lunch, fika och dryck. Allt material och alla aktiviteter är helt kostnadsfritt.


när, var och hur?

Vi ses 2-4 juli kl. 09.30-15.00. Vi kommer att hålla till på Presteruds herrgård - Presterudsallén 2, Kristinehamn. Hoppas vi ses!

Yaya ambition

Se bilder från tidigare utbildningar


Vi ger dig verktyg för att tro på dig själv, dina drömmar & leva mer hållbart

Vill du ta del av värdefulla verktyg som kan hjälpa dig att nå dina drömmar, minska stress och samtidigt lära känna ett härligt gäng?

Under ett antal tillfällen samlar vi unga individer i ett tryggt forum som får ta del av viktiga verktyg som hjälper dig i din framtida resa.

I våra utbildningar får du ta del av beprövade metoder som hjälper dig att:

  • Hantera stress & prestationsångest

  • Leva på ett mer hållbart sätt

  • Våga satsa på dina drömmar

  • Få bättre självkänsla och självförtroende

  • Få ta del av modeller som hjälper dig nå mål i livet, stora som små

Kostnadsfritt att delta och diplomering ingår

Utbildningen är helt kostnadsfri för dig som deltagare och du betalar heller ingenting för det material, mat och dryck som ingår under utbildningen. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper för att delta utan är välkommen precis som du är. I slutet av utbildningen får du ett diplom som påvisar alla de metoder som du lärt dig och som är ett bevis på att du gått vår utbildning inom självledarskap.

Det bästa med utbildningen var allt vi lärde oss! De olika övningarna vi fick var jättespännande och nyttiga för min framtid. Även alla fina och snälla tjejer jag har träffat. - Citat från deltagare

flera utbildningar är på gång!

Vill du veta mer om kommande utbildningar?