summer camp 2-4 juli i kristinehamn

Är du 15-18 år och bor i kristinehamn?

Nu är det äntligen dags igen! Vi samlar unga mellan 15-18 år (kille, tjej och ickebinära) som under tre dagar får ta del av massor av pepp, inspiration och gemenskap. Du får ta del av verktyg inom självledarskap för att stärka dig själv, dina drömmar och öka ditt välmående. Vi kommer att göra roliga aktiviteter, få lyssna till spännande föreläsare (bl a grundaren av appen Stepler) och njuta av god mat alla dagar. Dessutom får du lära känna andra som deltar och träffa nya kompisar!

vem kan vara med?

Personer mellan 15-18 år som är skrivna i Kristinehamns kommun. Du kan komma med en kompis eller som många gör, komma helt själv. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad ingår?

Allt ingår. vi bjuder på frukost, lunch, fika och dryck. Allt material och alla aktiviteter är helt kostnadsfritt.

När, var och hur?

Vi ses 2-4 juli kl. 09.30-15.00. Vi kommer att hålla till på Presteruds herrgård - Presterudsallén 2, Kristinehamn. Hoppas vi ses!


CITAT FRÅN TIDIGARE DELTAGARE AV YAYA AMBITION

VAD TYCKER TIDIGARE DELTAGARE?

Hör vad tidigare deltagare som gått våra utbildningar tycker.
Deltagare, 17 år
"Jättebra ledare och en väldigt härlig grupp där man känner sig välkommen och trygg och har kul direkt! Jag är väldigt glad över att ha fått lära mig olika modeller som kan hjälpa mig och att jag träffat så fina vänner!"
Deltagare, 16 år
"Jag skulle rekommendera alla att gå den här utbildningen. Jag har träffat nya vänner, haft så himla kul under de här dagarna och fått med mig verktyg för livet!"